Sobre nosaltres

Som una empresa amb més de quince anys d'experiència, tots aquests anys hem estat present al sector de la cura de la gent gran i sempre destacant amb la nostra dedicació i involucració amb els nostres usuaris, donant-los les millors solucions al seu estat.

 

La Residencia Mar i Sol és un espai tranquil i confortable en un ambient familiar que afavoreix la comoditat i el desenvolupament de les habilitats físiques, psíquiques i socials.

 

Els nostres serveis s'adeqüen a les necessitats de l'usuari amb la qual cosa obté un servei personalitzat, això només es pot dur a terme amb un equip involucrat en la cura de la gent gran. Tenim un equip amb molta experiència en demències i totes les malalties degeneratives. També comptem amb les instal·lacions i equips especialitzats per respondre a totes les necessitats dels nostres usuaris.
 

Residència i centre de dia Mar i sol de sant Antoni de Calonge
 

Es el nou repte que estaven preparant-nos des de fa molt de temps i hem escollit aquest projecte per el repte i les condicions.

Estem molt content i amb moltes ganes de enfrontar-nos aquest repte i donarem les millors accions i recursos per aquest projecte.

Esperem molt bona acollida i nosaltres no cal dir que donarem lo millor de nosaltres.

Som un grup petit de empreses que ens agrada valorar els equips de treball.

Centre de dia Can Clement

Can Clement és una empresa desde 2006 i amb mes de quince anys d'experiència, tots aquests anys hem estat present al sector de la cura de la gent gran i sempre destacant amb la nostra dedicació i involucració amb els nostres usuaris, donant-los les millors solucions al seu estat.

Centre de dia Calella

El Centre de dia Calella és un centre d’estada diürna, es una empresa que canvia l'equip administratiu en data d’1 de gener de 2017. Aquest canvi comporta un nou rumb de la mà d’uns empresaris que porten 15 anys en el sector de l’atenció a la gent gran. Actualment es un centre que disposa de 50 places de centre de dia.